Izložbe u novoj 2011. godini smo poćeli u Sloveniji na prvoj međunarodni izložbi CACIB Ljubljana. Pokazali su se Orobianco Versaće u razredu šampiona sa odličnu ocjenu, R CAC i R CACIB uspjehom. Za vježbanje u razredu najmlađi smo se prošetali sa Orobianco Biscuit, a za sudkinju Brittu Ross-Borjessonnaša Orobianco Jacuzi nakom okota još nije u izložbenoj kondiciji i dobila je samo vrlo dobro ocjenu.Ipak smo sa rezultatima zadovoljni i pripremamo se na nove uspjehe u novoj godini.Sledeći put se vidimo u Austriji!
Iz Graza se javljamo sa predivnim rezultatom svih Orobianco cotona! Sudac je Orobianco Falcu podjelio odličnu ocjenu, CAC, CACIB i BOB u razredu otvoreni a u razredu mladih je Orobianco Saphir (Žak), u vlastništvu Janje i Nataše Penko iz Slovenije, pobjedio sa odlično ocjenu, PRM i Junior BOB titulu!Zahvaljujemo se Jasminu za ljepe fotografije.
Najbolji uspjehi na izložbah idejo dalje i na domaćem terenu. Na specialki patuljastih parmina u Zagrebu je sa BOB titulu pobjedio mladi mužjak Žak – Orobianco Saphir i usvojio titulu MCh Hrvatske. Orobianco Biscuit, 9 mjeseci stara kujica Bibi je tek počela sa izložbama i dobila prvi PRM!
Orobianco usvojili su i Austriju! Na specialki i CACIB Salzburg je Orobianco Saphir oba dva dana primio titulu PRM i Junior BOB i sa tim završio mladi Austrijski šampionat u ljepoti a Orobianco Obsession je na CACIB Salzburg pobjedio sa CAC, CACIB i BOB!U istom vrijemenu je na specialki CAC Beograd pobjedio Orobianco Burboni sa tituli PRM, Junior BOB i BOB!

Na CACIB Varaždin su se u subotu veselili uspjeha sa Orobianco Tinu Turner i Orobianco Semperamigo (Vili), koja sta u klasi mladih dobila titulu PRM a Orobianco X-treme je sa titulu CAC, CACIB i BOB završio Hrvatski i Internacionalni šampionat! U nedelju su se pokazali Orobianco Apfrodite i dobili su PRM i Junior BOB i Orobianco Valentine koja je sa titulu CAC, CACIB i BOB završila Hrvatski šampionat
Na CAC Slavonski brod smo se odpeljali sa tri patuljca: Orobianco Ramzes je bio na izložbi prvi put i već dobio ocjenu vrlo perspektivno i 3. mjesto u BIS između najljepše štene! Orobianco Biscuit je dobila PRM i Junior BOB a Orobianco Tina Turner je počela sa CAC titulu za Hrvatski šampionat!
Kod Orobianco obitelj idemo dalje sa vrhunskim uspjehima na izložbah! Bili smo na CAC Koprivnica i Alkor je usvojio 2. mjesto u BIS između veterana! Orobianco Biscuit dobila je PRM, Junior BOB i BOB!

25. 6. 2011 smo bili na CAC Gospić sa Multi. Ch. Orobianco Falco koji se pripremao na Europsku izložbu u Nizozemskoj. U društvu su nam bili još Orobianco Biscuit – Bibi koja je dobila PRM i Orobianco Ramzes – Ramzi sa vrlo perspektivno ocjeno. Prvaka pasmine BOB je dobio Falco.

 

27. 8. 2011 je na CAC Samobor mali Razi (Orobianco Ramzes) osvojio odličan uspjeh – 3. Mjesto BIS u puppy klasi! Orobianco Biscuit i Orobianco Falco dobili su CAC, Orobiacno Semperamigo (Vili u vlastništvu Lidije Pandol) dobio je CAC in BOB a Orobianco Saphir (Žak u vlastništvu Nataše i Janje Penko iz Slovenije) dobio je CAC. Orobianco obitelj i dalje beleži jako ljepe uspjehe na izložbah pasa!

 

28. 8. 2011 smo otišli u Sloveniju na CAC Trbovlje, gdje nam je sudio sudac Stelios Makaritis (Gr). Orobianco Falco je dobio CAC a Orobianco Biscuit je osvojila i BOB. Nataša i Janja Penko su dopeljale i Orobianco Saphira koji je uz odlično ocjeno dobiou i CAC titulu. Sada smo premni za Europsku izložbu, vidimo se!

 

Nizozemska – Euro dog show 2011. Cotoni so bili na redu u nedelju, 4.9.2011. godine kod grčkog sudca Stelios Makaritis. Orobianco Falco dobio je odlično ocjenu, Orobianco Biscuit je uz odličnu ocjenu bila plasirana na 4. mjesto u svojoj klasi a Orobianco Ramzes je u klasi štenca osvojio odlično ocjenu i 4. mjestu između štenca. Zadovoljni sa uspjehom Orobianco uzgajivačnice idemo dalje na CACIB Osijek!

 

 

U nedelju 18.9.2011 smo na CACIB Osijek sa Orobianco Aphrodite osvojili odlično ocjenu, CAC i BOB!

 

 

Prijateljica iz Mađarske, Viki Deak nas je pozvala na CACIB Komarom 1. i 2. 10. 2011. godine. Nataša je dopeljala Orobianco Saphir, koji je u suboto već postao šampion zemlje Mađarske! Kući smo donjeli odličnu ocjenu, CAC i CACIB na Grand prix show Komarom, odličnu ocjena i CAC na specialki kluba patuljastih pasmina Mađarske, odličnu ocjenu, CAC i CACIB na Derby show Komarom u nedelju. Alkor je u subotu na specialki postao najljepši klubski veteran, Orobianco Saphir i Orobianco Aphrodite su osvojili prvo mjesti između parova u BIS na specijalki kluba! Orobianco Aphrodite je u subotu osvojila CAC i CACIB, a u nedelju odlično ocjenu i tako se završio naš vikend na Madžarskoj! Puni pehara smo se kasno navečer vračali u Hrvatsko, a Nataša i Žak u Slovenijo.